Hlavní obsah
Článek

Herečka Maria Bello poskytla rozhovor deníku New York Times, aby v něm světu oznámila, že je lesbičkou. V něm vylíčila i to, jak se musela vypořádat se zpovídáním od svého dvanáctiletého syna Jacksona, jenž chtěl vědět, s kým zrovna chodí. Hvězda filmu Láska podle předlohy mu přiznala, že miluje ženu.

„Byla jsem do někoho zamilovaná a neřekla mu to. Začala jsem si něco se ženou, která byla mou nejlepší kamarádkou, jak se to stává, s osobou, která byla navíc kmotrou mému synovi,“ přiznala šestačtyřicetiletá Maria, jež si matku zahrála po boku Hugha Jackmana v psychologickém thrilleru Zmizení.

Partnerkou Bello je teď Clare Munn, šéfka mediální společnosti. A dvanáctiletý Jackson byl prvním, kdo se to dozvěděl. Maria se rozhodla netajit homosexuální orientaci navzdory tomu, že je Hollywood stále ještě dost homofobní a sexistický a jinakost negativně ovlivňuje kariéru herců a hereček. Mezi prominentními hvězdami je prý hodně gayů a lesbiček, o nichž si veřejnost myslí, že jsou heterosexuální. Orientaci ale nevyzradí jen proto, aby nepřišli o práci.

„Jackson se na mě podíval tak, jako by koukal do nekonečna, a pak to nevydržel a začal se zeširoka a velmi mile smát. Mami, láska je láska, bez ohledu na to, kdo jsi, odpověděl mi jako moudrý dospělý muž. Za tu větu jsem ho milovala,“ dodala Maria, jež se však bojí předsudků veřejnosti.

Maria se s otcem svého syna Danem McDermottem rozvedla v roce 2006.

Reklama

Další články

Načítám