Hlavní obsah
Článek

Hvězdy seriálu Cesty domů už žijí blížícími se vánočními svátky. A protože se jedná o svátky klidu a míry, nezapomínají ani na dobrou věc.

Oblíbení herci vyráběli adventní věnce pro Nadaci Divoké husy, která je posléze bude dražit. Seriálová Lída Jitka Smutná přijela až z Ostravy, kde měla den předtím svůj písničkový recitál, a hned se pochlubila novou, tmavší barvou vlasů.

„Na zdobení věnců jsem se moc těšila, musím to natrénovat, protože druhý den chci ozdobit věnec s mým vnukem Františkem. Cukroví s ním péct nebudu, to má v plánu dcera Terezka,“ prozradila své plány herečka.

Na zdobení adventních věnců nemohla chybět ani patronka akce Simona Postlerová. Jak seriálová Pacina prožívá předvánoční čas? „Snažím se nebýt ve shonu a být v klidu, i když mě taky občas stres dožene. Dárky zatím nekupuju, jen sonduju, kdo by co chtěl, ještě je na ně čas. Mám ráda tohle předvánoční zdobení věnců, těší mě, že jsme se tu potkaly s Jitkou, která mi v seriálu hrála sestru,“ vysvětlovala Simona.

Herečka se na akci potkala i s další seriálovou kolegyní Klárou Jandovou, která hraje její snachu. I Kláře šlo zdobení pěkně od ruky. „Nevím, jaká je letos módní vánoční barva, ale já mám ráda červenou a zlatou a jich jsem se držela. Letošní předvánoční čas si užívám bez stresu, protože poprvé po několika letech se nemusím učit na žádné zkoušky a nemám ani žádné silvestrovské představení, takže budu trávit Vánoce v klidu s rodinou,“ prozradila Klára.

Předvánoční zdobení si nenechali ujít ani Lumír Olšovský či Martin Maxa, který vtipkoval o tom, že opravdu není novou posilou seriálu Cesty domů. „ Ale kdyby mi pan režisér Adamec nějakou roli nabídl, nebránil bych se, moc si ho vážím. Adventní věnec jsem zdobil poprvé v životě a překvapilo mě, že mi to docela šlo,“ smál se Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám