Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na hvězdného reportéra VIP zpráv Tomáše Krause se valí jedna rána za druhou. Nejenže nyní musí policii vysvětlovat, jak je to s jeho vztahem k omamným látkám (kdosi jej nahlásil kvůli kytce marihuany v jedné z reportáží), navíc nyní bude chudší o pořádný ranec peněz. „Prodal jsem auto, ale bazar ho nepřevedl a dluhy na povinném ručení pak padly na mě,“ zlobí se Kraus.

„Volali mi z exekučního úřadu, že jsem v exekuci kvůli autu, které jsem prodal před dvěma lety. Nebylo totiž odhlášené, i když s bazarem jsme se ve smlouvě domluvili, že jim ho prodávám s tím, že ho převedou, na což ode mě dostali plnou moc. To ale neudělali, takže teď musím zaplatit šedesát tisíc plus nějaké poplatky za exekuci,“ zlobí se reportér. Dluh měl vzniknout kvůli povinnému ručení, které Tomáš z logiky věci neplatil.

Dušuje se ale, že mu doteď nepřišla žádná obsílka, která by ho na soud a exekuci upozornila. Prý by problém začal řešit mnohem dříve. A údajný viník průšvihu? Bazar se údajně nyní vymlouvá na to, že ztratil příslušnou dokumentaci.

Související témata:
Povinné ručení

Reklama

Další články

Načítám