Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce se kvapem blíží a vy pořád nevíte, co dát pod stromeček svým blízkým? Darujte klasiku!

Teplo začíná od nohou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasickým dárkem jsou pantofle nebo ponožky. Ale pozor, právě ponožky mohou být velkým překvapením, protože ty správné dokážou naplnit představy o dokonalém komfortu a pohodě. Pro děti vyberete teplé, aby v nich mohly bez obav dovádět ve sněhu, dospělým podle jejich zálib - pro sport, zábavu nebo odpočinek. Pro unavené nohy pak ponožky pro regeneraci a relax.

Pro každou činnost, do každého počasí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ponožky Moira splní vaše představy, jen si správně vybrat. Zkuste třeba ponožky Thermo, jsou dokonale promyšleny, prodávají se v sadě a dají se používat ve třech variantách. Nebo dětské ponožky Merino, dokonale zahřejí a odvedou vlhko. Pro zimní sporty jsou výborné ponožky Paramount 2 nebo Ski. Jsou speciálně konstruované do vysokých bot a mají řadu ochranných prvků proti otlakům.

Pro zdraví a sport

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběr materiálů a jejich vazba určuje konečnou funkčnost ponožek. Ponožky Moira jsou pro každou činnost konstruovány jinak.. Běžecké ponožky Running se dobře umístily v testech časopisu d´Test a kompresní ponožky Medical sport pomohou relaxaci vašich nohou po náročném sportu nebo při dlouhých cestách dopravními prostředky. Každý druh má několik funkčních zón, které podporují dobré větrání, odvod vlhka a udržení potřebného množství tepla. Darujte klasiku, ponožky v moderním pojetí.

Další články

Načítám