Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Charlie Sheen (48) je pověstný slabostí pro ženy, zejména ho zajímají ty, které mají zkušenosti s natáčením porna. Jeho čerstvým úlovkem je Brett Rossi.

Den díkůvzdání oslavil Charlie Sheen po svém. Spojeným státům americkým projevil poklonu tím, že se svou nejnovější partnerkou vyrazili do slunného Mexika, kde prožili společně s kamarády nonstop párty. O tom, co se odehrávalo za zdmi hotelového pokoje, odkud pár občas vyběhl na čerstvý vzduch na balkón, se můžeme jen dohadovat. Dá se ovšem předpokládat, že Brett Rossi nabízí podstatně žhavější zábavu než společenské hry.

Charlie Sheen má zkušené dámy v oblibě a na jeho sexuálním apetitu se neprojevil ani fakt, že se letos stal dědečkem. Za tento rok toho zvládl opravdu hodně a před poměrem s Brett stačil poznat i další její kolegyně z porno branže. V létě byl přistižen, jak si na Havaji užívá rovnou se třemi kráskami, které hereckou kariéru vzaly přes filmy pro dospělé. Jayme Langford, Jana Jordan a Celeste Star se ovšem pořádně snažily a dostaly se do přízně hollywoodské hvězdy, která je ovšem v poslední době více vidět díky skandálům než filmovým rolím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám