Hlavní obsah
Článek

Závislost na Facebooku u některých lidí přesahuje zdravé myšlení. Jedna nejmenovaná mladá žena z Holandska si údajně nechala potetovat pravou ruku fotografiemi 152 přátel z jejího profilu na Facebooku. Během tetování se nechala natáčet a výsledné video zaslala na internet, kde ho po devíti dnech od uveřejnění zhlédlo téměř 1,5 miliónu lidí.

Žena vystupující na internetu pod nickem „suzyj87“ napsala k videu: „Moje tetování není o zviditelnění nebo o slávě, jak vidíte, chci zůstat v anonymitě. Tohle jsou moji nejbližší, ne všichni mí přátelé na Facebooku. Je to osobní vyjádření toho, kým jsem v této fázi mého života. A samozřejmě se mi líbí, jak to vypadá.“

Přestože je Facebook celosvětově populární, většina komentářů pod videem dívku odsuzují. To, co udělala, považují za nesmyslné a hloupé. Její rozhodnutí má údajně odrážet dobu, ve které žijeme a mladá žena chce přes své virtuální vztahy vyjádřit, kým je.

Nesmyslné jednání ženy z Holandska obletělo ve středu média po celém světě, podle posledních informací některých serverů se však s velkou pravděpodobností může také jednat o falešné a virální video.

Reklama

Další články

Načítám