Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelné se stalo skutečností. Zatímco velký favorit StarDance Ondřej Brzobohatý nečekaně vypadl společně se svou partnerkou Evou Krejčířovou po jednom ze svých nejlepších výkonů, někdejší šampion v hodu diskem Imrich Bugár (58) postupuje s Jitkou Šorfovou mezi nejlepší čtyři páry StarDance.

Brzobohatý s Krejčířovou sice byli za taneční provedení samby a salsy výborně hodnoceni porotou, ale diváci posílali víc hlasů statnému diskařovi, který si jejich srdce získal snaživostí a dobráckým výrazem ve tváři.

Svým celkovým sympatickým projevem zjevně dohání viditelné taneční nedostatky a značnou nemotornost. Pochválit ovšem musíme také Bugárovu taneční partnerku Jitku Šorfovou, která má s Imrichem neuvěřitelnou trpělivost.

„O salse zpočátku věděl jen to, že je to nějaká omáčka,“ práskla na něj Šorfová, jež, stejně jako Bugár, nečekala, že postoupí dál.

„Manželka tu se mnou není, mám tu dceru a pár kamarádů, ona zůstala doma u televize. Doufám jen, že ji netrefil šlak. Mě skoro ano, já už mám totiž ve StarDance dávno splněno. Říkal jsem si, když postoupím do druhého kola, bude to skvělé, když do třetího, tak fantastické, no a teď už jsem v šestém. A je to pro mne šok, ovšem příjemný,“ nechal se hned po přenosu slyšet divácký oblíbenec. Ten už musel v neděli podstoupit dvouhodinový trénink na další kolo StarDance, a navíc se potýká s bolestí kolena.

„Kolena mi trošku vypovídají poslušnost, ale vždycky, když začnou bolet, tak se zapřu a říkám si – musíš, musíš a zatím to zvládám. Je to někdy síla zmáknout za pár dnů nacvičit nový tanec, ovšem jsem sportovec a nevzdávám se bez boje. V sobotu mne máte na zdejším parketu znova,“ uzavřel velký bojovník Imrich Bugár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám