Hlavní obsah
Článek

Nejenže naše jediná Miss World Taťána Kuchařová maká v soutěži Star Dance, kde potí občas doslova krev, ale navíc pořád zvládá svoji práci a ještě stíhá podporovat dobrou věc.

Modelka zahájila advent a slavnostně rozsvítila vánoční stromeček, u kterého představila charitativní kampaň Adventní kalendář, jejíž výtěžek poputuje na nadaci pro seniory.

„Mezi tréninky a přímými přenosy musím samozřejmě ještě stíhat svoji práci a práci pro moji nadaci Krása pomoci. Není možné, abych vše úplně odsunula. Tedy jednou týdně jsem na otočku v zahraničí a zároveň se věnuji nadaci,“ prozradila Kuchařová. Kromě rozsvícení stromečku na návštěvníky čekalo lahodné vánoční cukroví i svařené víno.

Samotná Kuchařová na vánoční svátky nedá dopustit. „Advent dodržuji, ale sama nepeču, spíš pomáhám své babičce nebo sestrám. Moc se na Vánoce těším, dodržujeme zvyky a tradice, chodíme na půlnoční a užíváme si krásné vánoční atmosféry. Na Štědrý den chodíme pravidelně bruslit a během svátků chodíme moc rádi na dlouhé procházky. A samozřejmě máme absolutní klasiku - kapra, salát a stromeček,“ svěřila nám modelka, jež si právě o vánočních svátcích naplno uvědomuje, jak jsou na tom lidé, které se snaží prostřednictvím své nadace podpořit.

„Jsou mezi námi senioři, kteří nemají nikoho, kdo by se o ně staral. Žádné přátele, žádnou rodinu, a to zejména během svátků, kdy se jejich osamělost a deprese umocňují. Proto jsme rádi, že jsme navázali spolupráci právě s Nadací Taťány Kuchařové,“ dodal Thomas Smit, majitel hotelu, jenž dlouhodobě spolupracuje i se sousedním augustiniánským klášterem a který se stará o bezdomovce a často také provádí pravidelné dary potravin a oblečení.

Reklama

Další články

Načítám