Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge (42) nejspíš zažila nad svými necelý měsíc starými fotografiemi z události Poppy Appeal takové zděšení, že se okamžitě rozhodla jednat. Nic neponechala náhodě a vsadila na jistotu v podobě věhlasného Rossana Ferrettiho. O italském rodákovi se hovoří jako o nejdražším kadeřníkovi nejen ve Spojeném království, ale dokonce prý na celém světě.

Styling u vlasového mága, který pracuje v salónu v centru Londýna, vyjde na 600 liber, tedy téměř 20 tisíc korun. Doporučení na něj přitom Kate dostala od své sestry Pippy.

Princezna prý nelenila, zavelela vlasovou pohotovost a obětovala šest hodin svého drahocenného času Ferrettimu, který ji měl za úkol ostříhat, obarvit a vyfoukat. Výsledek jeho práce pak Kate odhalila minulý čtvrtek v Londýně na výročním galavečeru SportsBall. Vévodkyně tak možná opravdu dala definitivní sbohem salónu Richarda Warda, který nechávala o své kadeře pečovat dlouhá léta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám