Hlavní obsah
Článek

Vypadnutí Ondřeje Brzobohatého (41) a jeho krásné tanečnice Evy Krejčířové ze StarDance bezesporu patří k největším překvapením taneční show.

Že zrovna charizmatický hudebník předčasně opustí populární taneční soutěž, tipoval jen málokdo a nemile překvapena byla i jeho láska a zároveň taneční soupeřka Taťána Kuchařová (36), jež konec svého milovaného ve StarDance řádně oplakala.

Ondřej Brzobohatý toho v tandemu s úžasnou tanečnicí Evou Krejčířovou předvedl opravdu hodně, ale diváci dali přednost hlasům pro trochu nemotorného, ale svým způsobem roztomilého diskaře Imricha Bugára.

Tanec Evy a Ondry nepostrádal vášeň a notnou dávku temperamentu. Krejčířová, jež se může pochlubit prvotřídními silikonovými ňadry, navíc provokovala ve vyzývavých šatičkách, pod kterými pravidelně ukazovala spodní prádélko, což k tanci neodmyslitelně patří, protože při akrobatických zvedačkách a roznožkách stačí opravdu málo a divák vidí i to, co bývá obvykle skryto.

V sobotu večer tento sladěný taneční pár sice získal výborné hodnocení od poroty, ale ani to bohužel nestačilo a Ondřejovi nezbývá nic jiného, než jako divák fandit zatím výborně tančící Taťáně Kuchařové.

Reklama

Další články

Načítám