Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začal advent a Mahulena Bočanová (57) se zcela ponořila do sváteční nálady. Svůj dům ve vesnici Buštěhrad má už dva týdny vyzdobený ve vánočním duchu, a tak se nyní vrhla na nakupování dárků. Obdarovaný prý bude i její bulteriér Umberto.

„Umbík je strašně skvělej pes. Dlouho jsem čekala na štěně od hodné mámy a táty. Máme ho všichni moc rádi, ale je pravda, že na něj jde puberta a musíme ho začít pořádně cvičit. Jsem zastánce pozitivní motivace, a proto tu chci koupit spoustu různých druhů pamlsků, kvůli kterým bude chtít Umba udělat všechno, co mu řeknu,“ usmívá se Mahulena Bočanová a objímá přitom svého krásného psa, který jí za odměnu olíže obličej, následně se vysmekne a přinese jí k nohám gumovou kvílící kachnu.

Pejsek s paničkou se brzy chystají na hory, a vzhledem k tomu, že bulíci trpí na nachlazení ledvin, vybrala mu herečka nový obleček. V modrém elegantním převleku zvíře pyšně pózovalo.

Se psím mazlíkem to ale prý není vždycky taková legrace, neboť Umberto trpí častým nadýmáním. „Občas se stane, že zaprdí celý dům. Teď jsem ráda, že jsem pro něj pořídila krmivo, které nám od tohoto problému pomůže," dodává s úsměvem Bočanová a zároveň si drží palce, aby to zafungovalo.

Související témata:
Bulteriér

Reklama

Další články

Načítám