Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čas by měl měřit všem stejně, ale při pohledu na některé dámy si tím nejsme tak docela jisti. Třeba taková Chantal Poullain (57).

Šarmantní herečka se stala jednou z kmoter knihy návrhářky Beaty Rajské s názvem Ústřižky Beaty Rajské. Na pohodové párty herečka rozdávala úsměvy a oslňovala svou svěžestí a půvabem. Když jsme se jí zeptali, jaký je její elixír mládí, tak se rozesmála. „Všechno je to o harmonii. Důležité je se obklopovat jen dobrými lidmi." Na křtu taky Chantal v dobré společnosti určitě byla.

Nebyla to náhoda, že se herečka stala kmotrou knižní prvotiny známé designérky. Ty dvě se totiž znají mnoho let a spřátelily se ještě v době, kdy obě bydlely na Moravě. „Beata je moje dlouholetá kamarádka. Chodím k ní do salonu nejen kvůli oblečení, ale někdy se tam zastavím jen si pokecat. Je to skvělý člověk," říká Chantal.

Ústřižky jsou Beatin první literární počin. Vznikly tak trochu jako reakce na její zápisky z Afriky, kde byla na misi a posílala domů zprávy. „Když jsem viděla reakce lidí, rozhodla jsem se, že jim umožním dozvědět se o mně něco víc. A tak jsou tady Ústřižky,“ říká Beata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám