Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká proměna! Z Jiřího Langmajera (57) už sice nikdy nebude hošík jako z dob filmu Copak je to za vojáka?, ale když ze sebe přestane dělat zpustlíka a nechá si jen ležérně zarostlou tvář, hned omládne. Na veřejné čtvrteční akci navíc zůstali všichni s ústy dokořán. Jindy protivný a zamračený „Langoš“ ochotně pózoval fotografům, nikoho nezbil ani vzteky nepoprskal. Může za to snad láska?

Ti, co přicházejí s Jiřím na podobných akcích do styku pravidelně, se nestíhali divit. Vyhýbá se focení jako čert kříži, na křtu kalendáře na podporu pacientů s nemocí motýlích křídel, na kterém má velký podíl Jitka Čvančarová, ale stačilo zavolat jeho jméno a už se šteloval jako nějaká modelka. A dokonce se i usmíval.

Když mu nakonec začaly blesky fotoaparátů vadit, jen naoko se zamračil, ale hned grimasu doprovodil úsměvem. „Je absolutně v pohodě, takhle ho neznáme. Evidentně má jedno ze svých lepších období. Pokud v tom není ženská,“ kroutili překvapením hlavami novináři.

Langmajer byl kmotrem kalendáře, za nějž se koupí pacientům terapeutické pomůcky. Nechyběla ani Lejla Abbasová, naopak Tomáš Klus se musel omluvit, protože se mu protáhlo natáčení filmu.

To Langmajer dorazil, přestože hned po křtu běžel do divadla. A i když někteří herci bývají před hraní roztržití a podráždění, nic nedal najevo. Jestli to takhle s ním půjde dál, bude miláčkem nejen davů, ale i novinářů, které si tak rád drží od těla…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám