Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dnes se rozhodne o vítězi čtvrté řady VyVolených, který si odnese pět miliónů korun. Pavlačová drbna Romana zůstala bohužel těsně před branami velkého finále.

Statná samice Romana byla pro reality show oživením, i když její upovídanost a bodré postřehy nemohli někteří soutěžící vystát. Zkušená matka show proplula s až neuvěřitelným štěstím a vaz jí zlomil až včerejší duel, v němž ji porazil favorit Vladko.

Romana ovšem příliš nestrádala, protože na ni ve studiu čekala dcera, která ji vřele přijala navzdory tomu, že jí maminka v televizi občas udělala pořádnou ostudu. Diváci si tak plně užili její odhalená ňadra i prořízlá ústa, ale Romana celou dobu dávala najevo svou mateřskou lásku.

Odměnou pro dceru Nikolu byla návštěva vily, kde neskrývala nadšení, když měla možnost setkat se tváří v tvář s Vladkem a Pavlínou. V tu chvíli si asi neuvědomila, že právě on připravil jejich rodinný rozpočet o slušnou sumu. Romana ovšem z reality show vytřískala maximum a v Ostravě se určitě nemohou dočkat, až dorazí na rodičovské schůzky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám