Hlavní obsah
Článek

Život Ivety Bartošové (†48) připomíná horskou dráhu. Jednou je zpěvačka na úplném vrcholu, prožívá euforické období a vypadá fantasticky, podruhé se řítí do propasti a je téměř na pokraji smrti, tak jako letos, když v příšerném stavu uprchla se Zdeňkem Macurou (49) do Itálie a nejeden fanoušek už si myslel, že je s labilní pěnicí amen.

Jedno z nejšťastnějších životních období Iveta zažila společně s malým synem Arturem, který vnesl do jejího života plamínek naděje na lepší zítřky. Zapátrali jsme v archivu a vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější momenty nejpropíranější české zpěvačky a jejího roztomilého syna Artura. Prohlédněte si je v naší fotogalerii.

Nejkrásnější chvilky plné úsměvů zažili Iveta s Arturem tradičně u vánočního stromečku a rozbalování dárků. Štěstí se ale v Ivetiných očích zračilo také na obyčejné procházce v uhříněveských ulicích a samozřejmě na horách, kde Iveta se synem lyžovala jako o závod.

Kouzelné chvilky s malým Arturem bohužel netrvaly věčně a byly prokládány zpěvaččinými alkoholovými eskapádami. V současnosti je ale Iveta opět v pořádku, maká na sobě a sekne jí to. Vánoční svátky v Uhříněvsi by se tak znovu mohly nést v poklidném duchu.

Reklama

Další články

Načítám