Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) má život jako na houpačce. Jednou jí to neuvěřitelně sekne, podruhé spadne na úplné dno a je v otřesném stavu. Momentálně prožívá jedno ze svých lepších období.

Takových už sice v životě měla hodně, ale nikdy jí moc dlouho nevydržela. Není proto od věci zavzpomínat si na doby, kdy Iveta byla za opravdovou kočku a neměla nouzi o nápadníky.

Velmi intenzivní období zpěvačka prožila, když chodila s moderátorem Zdeňkem Podhůrským. Byla štíhlá jako proutek, samý úsměv a nestyděla se vystavovat své přednosti v odvážných, sexy šatech. Tehdy si to ostatně mohla dovolit. Ivetu a její rafinované modré šaty, z nichž jí málem vypadla dmoucí se ňadra, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Jak už to u Bartošové bývá zvykem, ani vztah se Zdeňkem Podhůrským nakonec neskončil happyendem. Vzájemné hádky nakonec vyvrcholily podivnou Ivetinou hospitalizací v nemocnici, kterou se Podhůrský snažil vysvětlit historkami o údajném kolapsu způsobeném tantrickým sexem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám