Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Až večer vyvrcholí čtvrtá řada VyVolených, pravděpodobně se bude opakovat historie. Ve finále je totiž, stejně jako před osmi lety, Vladko Dobrovodský.

Tah televize Prima na bývalého vítěze vyšel. Vladko, který se po vítězství v roce 2008 doslova vypařil ze světa a užíval si ceny v hodnotě 11 miliónů korun, se vrátil na scénu a jeho fanoušci na něj nezapomněli. Ani letos Vladko nezvládal svou labilní psychiku a předvedl hysterické záchvaty, ale to divákům nejspíš nevadí. Protlačili si ho až do závěru soutěže, kde se utká tentokrát pouze o pět miliónů korun v hotovosti s lesbičkou Pavlínou.

Účast Vladka nejprve působila jako dočasné zpestření soutěžního kolektivu, ale brzy se ukázalo, že jde o silného soupeře, který má ve vile neotřesitelnou pozici. S velkou pravděpodobností tak dnes vyhraje podruhé, což nemá v historii reality show obdoby snad nikde ve světě.

Tentokrát by s ním ovšem zpráva o vítězství neměla zamávat jako před osmi lety, kdy porazil Jindru. Vítězství nemohl rozdýchat a skončil uzavřený na toaletě, kde vydával podivné zvuky připomínající raněné zvíře. Co předvede hysterický homosexuál Vladko dnes večer, až si podruhé vylepší rozpočet?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám