Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zbyněk Drda (37), který měl podle informací Super.cz skončit ve špitále s vážnými zdravotními potížemi, se ozval naší redakci a potvrdil, že u něj došlo k plicnímu kolapsu. Přečtěte si, co o něm vítěz třetí české SuperStar řekl a jak si myslí, že nemoc ohrožuje jeho pěveckou kariéru!

„Nemohl jsem dýchat. Svými silami jsem se ještě stihl dopravit na polikliniku, tam jsem se už ale složil. Dostal jsem kapačku a nějaké injekce, a protože jsem nevnímal, odvezli mě do pražské krčské nemocnice, kde mě dávali do kupy,“ potvrdil Super.cz Drda.

Přesnou diagnózu nezná, jen tuší. „Šlo o plicní záchvat spojený se zánětem, jakýsi náběh na zápal plic. Už jednou jsem měl podobný problém v létě a teď znova. Budu to vážně řešit. Lékaři mi toho moc nesdělili, řekli mi akorát to, že mám rozšířené průdušnice a záchvat,“ uvedl.

Po propuštění z nemocnice Drda denně dochází na kortikoidové kapačky.

„Musím si na sebe dávat pořádný pozor. Astma není při zpívání opravdu moc dobrá věc. Mám na něj podezření, není však alergického původu, spíš se mi vrací, když se hodně prochladím,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám