Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vztahu Tatiany Vilhelmové a Vojty Dyka málokdo předpovídal dlouhou budoucnost. Dnes jsou z nich ovšem šťastní rodiče a známá herečka po třetím porodu vypadá lépe než kdykoliv předtím.

Nová životní etapa jí evidentně svědčí a po zkrachovalém manželství, z něhož má syny Cyrila (5) a Františka (8), se letos stala potřetí maminkou. Po porodu šla její váha zázračným tempem dolů a dnes by nikdo nevěřil tomu, že ještě v květnu byla na porodním sále.

Vilhelmová je opět ve formě a dokázala, že nepřišla o přitažlivost ani o smysl pro humor. Od mateřských povinností si tak odskočila ke klukům z Partičky, s nimiž natočila silvestrovský speciál. Stálou sestavu zpestřila ženskými křivkami a do improvizační show vnesla svěží vítr. Půlroční Lojzík se ovšem bez maminky celý den neobešel, a tak jej Táňa jela v přestávce mezi generálkou a natáčením domů nakojit.

Partičkáři do silvestrovského speciálu pozvali nejen Vilhelmovou, s níž už si spolupráci v minulosti vyzkoušeli, ale také Matěje Rupperta, Jakuba Koháka a Ondřeje Brouska, takže o zábavu nebude určitě nouze.

Kluci z Partičky jsou sice proslulí nekompromisním humorem, ale ve skutečnosti mají srdce na pravém místě. Letošního Mikuláše budou trávit v Dětském domově Sázava, kde zdejší děti potěší dárečky, které jim zpříjemní dlouhé chvíle, a přispějí k jejich vzdělávání. Dobrý úmysl mohou podpořit i fanoušci Partičky, kteří mají možnost do 5. prosince rozšířit mikulášskou nadílku svými dary na recepci TV Prima v Praze na Palmovce (Na Žertvách 24).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám