Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Říčanská mlátička Josef „Bushido“ Rychtář (65) má na krku další malér! Kvůli pondělnímu incidentu ve Svitavách, kdy v přesile se synem zbušil exmilence Ivety Bartošové (†48) Zdeňka Macuru (49), bude muset čelit možnému trestnímu stíhání. Už sama policie případ šetří, navíc Macura se spojil s Domenicem Martuccim a společně přes právníka dali dohromady trestní oznámení.

„Jsou tam čtyři trestné skutky. Krádež, protože i z videa je vidět, jak mi ukradl lístek z ruky, omezování osobní svobody, napadení a poškození cizí věci. Zničili mi košili a bundu,“ vysvětlil Macura našemu on-line deníku.

Původně věc nijak nechtěl řešit, nakonec ale vyhledal kvůli trvajícím bolestem i lékaře a rozhodl se zapojit také policii.

„Lidé musí vidět, že se proti takovému chování je třeba bránit. Kdyby mi týden před útokem nenapsal podivnou esemesku, čímž můj zájem vyvolal, a proto jsem do Svitav jel, nikdy by mě nenapadlo koncert navštívit,“ tvrdí Macura.

Ten zásadně odmítá neustálé obviňování ze stalkingu. „Iveta je naočkovaná, že jí chodím kolem domu, ale to není pravda. Vyvolávají u ní vůči mně strach. Nijak ji nekontaktuji, nenavštěvuji, šel jsem jen na veřejnou akci, na koncert, kam může každý. A byl jsem surově napaden,“ dodal Macura.

Reklama

Další články

Načítám