Hlavní obsah
Článek

Na hlavu vévodkyně Catherine (42) se poslední dobou snášela kritika kvůli nedostatkům na jejích jinak pověstných kadeřích. Jako možná nejostřeji sledovaná celebrita světa si musela vyslechnout výtky ke zplihlému účesu a především šedinám, které byly tento měsíc vidět na jejím temeni.

Manželka prince Williama tak má opět problém se svým kadeřníkem. Jamese Pryceho vyhodila už před časem. Kate rozlítilo, že si na jejím jméně stavěl reklamu. Jako svou nejvlivnější klientku ji uváděl na svých soukromých webových stránkách, kam rovněž zasílal množství jejích fotografií s nejrůznějšími vlasovými kreacemi, které byly jeho dílem. Česal ji například i na svatbu. Zneužívat jméno jakéhokoli člena královské rodiny k vlastní propagaci je přitom přísně zakázáno.

O princezninu hřívu se od té doby staral jeho kolega Richard Ward, jenž ji stříhal i barvil. Rozloučila se po trapasu ze začátku měsíce nakonec Kate i s ním a další svou stylistkou Amandou Cook Tucker, nebo v jejích službách zůstali i nadále? Z jejích posledních snímků pořízených ve čtvrtek během akce The SportsAid Annual Dinner se zdá, že se rozhodně poučili...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám