Hlavní obsah
Článek

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner (45), která se proslavila hity V cudzom měste, Modrá či Žienka domáca, po třech letech pokřtila novou desku s názvem Moruša: Biela.

Sympatická zpěvačka, zdá se, s věkem zraje jako víno. Před dvěma lety se stala maminkou dcery Matildy Janushky, kterou má s přítelem Eddiem Stevensonem, a mateřství jí evidentně velmi prospívá.

Na křtu nové desky jí to neuvěřitelně slušelo a rozdávala jeden úsměv za druhým. Pokud snad někdo čekal, že na pódiu uvidí ztrhanou matku, tak se hodně mýlil. Kirschner vypadala stejně půvabně jako v dobách, kdy se stala slovenskou Slavicí.

Za kmotry své nové desky si vybrala přímo fanoušky z publika. Nové písničky osobitá zpěvačka představí na prosincovém pražském koncertě v Divadle Archa, kam si pozvala celkem 14 muzikantů z Čech i Slovenska.

„Spojením lidí z různých žánrů vznikla velmi zajímavá kapela, taková energická směs lidí, kteří by se zřejmě za jiných okolností nikdy nepotkali. Pro nás pro všechny je to výzva a já doufám, že se nám podaří vytvořit něco neopakovatelného,“ přeje si Jana, která se na koncertování už moc těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám