Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jen těžko byste mezi našimi královnami krásy hledali větší sympaťandu. Monika Žídková je i osmnáct let poté, co získala korunku královny krásy a prestižní titul Miss Europe, stále ta milá usměvavá a skromná holka z Moravy.

A ještě jedno se jí musí nechat. V šestatřiceti letech vypadá výborně i bez make-upu a v bikinách. Jen málokdo by jí hádal, že je maminkou dvou dětí, kterým se pomalu, ale jistě blíží puberta. To, jak její děti rostou jako z vody, prozrazují fotky z letošní dovolené v Chorvatsku.

„Jezdíme tam každý rok. Když si nějakou destinaci oblíbím, vracím se. Nemám moc ráda změny,“ svěřila nám Monika s tím, že jí její dvě ratolesti dělají jen samou radost.

„Letí to šíleně. Nikolce bude za půl roku třináct a Davidovi devět let. Nikolka je v sedmé třídě a zatím chce být po babičce lékařkou. Taky má ráda koně a občas chce být veterinářkou, takže myslím, že skončíme klasicky na gymplu. Modeling ji neláká ani náhodou,“ práskla na svou půvabnou dcerku Monika.

Držitelka titulu Miss Europe z roku 1995 a výherkyně ankety Miss tisíciletí už příliš často na módní molo nevychází. Zato moderuje a organizuje společenské akce. Už tuto sobotu bude předsedkyní poroty v prvním ročníku Miss Farmacie v Brně, který bude spojen i s plesem. „Akce mě zaujala, tak jsem přijala nabídku a stala se patronkou. Už se těším. Holky jsou sympatické. A určitě dojde i na tanec,“ uzavřela povídání Monika, která účinkovala ve druhé řadě StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám