Hlavní obsah
Článek

Skandál, který se rozhořel kolem Felixe Slováčka, jenž se měl údajně velmi nelichotivě otřít o Karla Gotta (†80), když ho prý v podnapilém stavu označil velmi vulgárním slovem, vrcholí! Nejlepšího českého zpěváka se narážka tak dotkla, že začal pátrat na vlastní pěst, zda Felix vážně mluvil o něm. „Nemohu to dokázat, ale asi vážně mluvil o mně,“ prohlásil smutně pro Super.cz.

Zlatý hlas z Prahy se domáhal pravdy u slovenské Markízy, která reportáž vysílala, ta však kličkovala a hodila celý problém na česká média, že jej nafoukla.

„Hovořil jsem také se Sisou Sklovskou, která u toho byla, a ta zapřela, že by to vzešlo z toho, že by si přála se mnou zpívat a žádala Felixe o kontakt. Prý o tom nebyla vůbec řeč,“ sdělil nám Gott.

Ten je na turné v Německu, čekají ho ještě tři koncerty a mezi zkouškami musí řešit pro něj tak citlivou a nepříjemnou kauzu.

„S Felixem jsem nehovořil. Mohu se domýšlet, že to tak bylo, jak novináři píší, ale nemohu to tvrdit. Myslím si ale, že to Felix řekl. Pokud by to byla pravda, je to ostuda a člověku je z toho až špatně,“ prohlásil zdrceně Gott.

„I kdybych byl na někoho kvůli něčemu naštvaný, tak poté, co jsme spolu za šestačtyřicet let udělali, kolik jsme měli společných úspěchů, a to i po světě, by mě vůbec nenapadlo ani pomyslet si o někom takovém něco sprostého, natož to vyslovit,“ kroutí hlavou Karel Gott. Podle něj by ale i poté, co by se prokázalo, že řeč byla skutečně o něm, dlouholeté přátelství se slavným saxofonistou asi neskončilo.

„Zajímavé je, že řekl, že v poslední době jsem takový. V poslední době jsem přitom s Felixem nic nedělal, ani jsme se neviděli. Možná právě proto to mohl říct, že mu to vadí. Smál bych se ale tomu, kdyby teď Felix začal tvrdit: ‚Nemyslel jsem Karla‘ a vyslovil by jméno úplně někoho jiného,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám