Hlavní obsah
Článek

Nejvýhodnější nákupy vánočních dárků právě startují! Do obchoďáků se v předvánoční čas vydá jen blázen nebo sadomasochista, kterého baví strkanice, nekonečné fronty a přetahování s lidmi o poslední zlevněné výrobky. Letos ale mohou být vaše Vánoce jiné. Dárky můžete nakoupit pohodlně na jednom místě, nemusíte přitom nikam chodit a ještě ušetříte tisíce korun.

Vánoční inspirace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Alza.cz probíhá v pátek, sobotu a neděli akce Black Friday, ve které můžete ulovit dárky i s 80% slevou. Bezkonkurenční ceny na vás čekají u více než stovky produktů. Proč tedy čekat ve frontách v obchoďácích? Stačí se podívat na Alza.cz, kde se postupně budou spouštět nové produkty po celý víkend. Nechte se inspirovat.

Luxusní hodinky pro nejnáročnější

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy i obchodní partneři často hodnotí prestiž muže podle hodinek. A právě takto luxusním dárkem můžete obdarovat manžela, přítele nebo tátu. Ani se přitom nemusíte bát, že zruinujete svoji peněženku. Značkové hodinky OFFSHORE koupíte díky akci Black Friday za skandálních 3490 Kč, což je sleva 60 % oproti původní ceně!

Výkonný počítačový tablet za pár kaček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Radost sourozencům i ratolestem jistě udělá výkonný počítačový tablet, se kterým budou moci brouzdat po internetu, hrát hry, číst elektronické knihy, sledovat filmy nebo poslouchat hudbu. Se slevou 1000 Kč můžete na Alza.cz pořídit špičkový tablet Prestigio za neodolatelných 2490 Kč, který nabízí nejlepší poměr cena/výkon na trhu.

Pracovat doma budou stroje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prarodiče, manželky i milenky ocení domácího pomocníka, který jim bude ulehčovat život každý den. Tím je domácí pekárna Gorenje, díky níž bude domov vonět každý den čerstvým pečivem, a to aniž byste museli chodit do obchodu. Díky akci Black Friday nyní koupíte pekárnu Gorenje za 1499 Kč místo původních 2490 Kč.

Další články

Načítám