Hlavní obsah
Článek

Pamatujete ještě na Filipa Jankoviče, hvězdu druhé řady Česko hledá SuperStar? Zpěvák a tanečník dal o sobě naposledy vědět svými nahými fotografiemi. A nyní se rozpovídal i o své sexualitě. O tom, že má rád muže, jsme už psali. Teď ale přidal další pikantní detaily?

Mladík, který buduje kariéru za hranicemi republiky (po Londýně nyní přesídlil do Los Angeles) tvrdí, že při intimnostech v žádném případě nesmí být zatažené záclony a tma. „Rád se dívám,“ říká. Na mužích, jimž dává v ložnici přednost před ženami, si prý na první pohled všímá tváře a stavby těla.

„Ve vztahu musí zapůsobit chemie. Taková energie má pro mě větší váhu než to, jestli je ten člověk můj typ, nebo není,“ přiznal v novém nahém čísle českého gay magazínu Lui.

A protože je v posteli dominantní se vším všudy, vůbec neřeší mužnost svého protějšku. „Ženy to nemají vůbec a taky se dokážou vyčůrat,“ směje se Filip.

Ten má intimní zkušenost i s něžným pohlavím. „Bylo to s mou expřítelkyní, s kterou jsem byl osm měsíců. Vzpomínám na to s láskou,“ dodal odvážný tanečník, který má prý jednu tajnou strašnou úchylku a jeho největším snem je zažít lásku ve více lidech.

Související témata:
Intimnosti

Reklama

Další články

Načítám