Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět se potvrdilo, že Češky patří mezi nejkrásnější ženy světa, a na poli světového modelingu proto hrají prim. Šestnáctiletá studentka z Prahy Eva Klímková zvítězila na jubilejním třicátém ročníku světového finále nejprestižnější modelingové soutěže Elite Model Look v čínském Shenzhenu.

Klímková vyhrála v září ve Španělském sále Pražského hradu národní finále Schwarzkopf Elite Model Look a nyní se stala celosvětovou vítězkou. Modelka svým umístěním získala garantovaný kontrakt ve výši 150.000 eur, což je v přepočtu přes čtyři milióny korun. V soutěži se skvěle umístila i Slovenka Barbora Koláriková, která se probojovala mezi nejlepších patnáct účastnic.

Sáša Jány, ředitel soutěže pro Českou a Slovenskou republiku, má z výsledku pochopitelně obrovskou radost. „Jsem nadšený z tohoto skvělého úspěchu české a slovenské vítězky, je to zároveň potvrzení a ocenění vynikající práce obou týmů, jak Elite Prague, tak Elite Bratislava, díky čemuž jsou naše agentury dlouhodobě lídrem na trhu," říká Jány.

Mateřská agentura představila tento rok formát velkolepého, hudebně zábavního programu, ve kterém vystoupily nejúspěšnější modelky z této stáje, jako jsou Liu Wen, Malgosia Bela a Charlotte Di Calypso. Hudebním hostem byla Chris Lee, která mimo jiné získala cenu MTV Europe Music Award.

Je víc než pravděpodobné, že se Eva díky svému titulu zařadí v blízké budoucnosti mezi takové topmodelky, jako jsou například Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford, Hana Jiříčková či Denisa Dvořáková, kterým účast v Elite Model Look odstartovala kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám