Hlavní obsah
Článek

Již jsme psali, že v přátelství Dary Rolins (51) a Simony Krainové (51) došlo k zádrhelu. Jedná se o bouři ve sklenici vody, nebo opět platí, že na každém šprochu, pravdy trochu?

Požádali jsme druhou stranu, tedy Daru Rolins, aby nám popsala svou verzi příběhu. Nejdříve se jí do toho příliš nechtělo, pak se ale rozmluvila. „Necítím přílišnou potřebu vyjadřovat se na toto téma. Embargo na naše přátelství už jednou uvaleno bylo, proto myslím, že tyhle postpubertální úlety máme za sebou," připomněla Dara situaci před několika lety, kdy se její život a život Simony zcela rozešly. „A co říkám na její výrok, že jsem zamrzla v osmdesátkách? No, jestli to tak Simča cítí, vyvracet jí to nebudu. Spíš mi to přijde úsměvné a důvodu, proč to řekla, moc nerozumím. Ale v zásadě mi to je fuk, svých starostí mám už takhle dost. Jsme v kontaktu sporadicky, ale vždy ji ráda vidím," říká.

A jaký je v současnosti Darinin vztah se Simonou, která jí v minulosti byla téměř sestrou? „Nemáme žádnej problém kdykoliv navázat na ’staré časy’, zasmát se a pokecat. Asi tak. Nic negativního ode mě neuslyšíte," říká popová diva a jedním dechem celou věc uzavírá: „Nedělejme z toho zase aféru, hlavní je, že máme krásné a zdravé děti, milující muže a pořád spoustu práce. Nic jiného fakt neřeším. Mír všem modelkám i zpěvačkám."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám