Hlavní obsah
Článek

Kateřina Brožová (56) dostala nakládačku, na kterou hodně dlouho nezapomene. V okolí Náchoda ji napadla skupina nezletilých Romů. Ti ji vrazili pár dobře sednoucích facek a bouchanců. "Vražte mi pořádně!" provokovala je k ještě většímu násilí Brožová. Šlo totiž o sehraný útok.

Vše se odehrávalo při natáčení druhého dílu filmu Bastardi scénáristy Tomáše Magnuska. "Kateřina Brožová je opravdu profesionálka každým coulem. Děti se ji bály plesknout, ale ona sama je ještě pobízela. Chtěla, aby napadení vypadalo autenticky. Myslím, že ji to muselo velmi bolet," řekl Super.cz Magnusek.

"Ve filmu hraju mrchu, která pracuje na radnici a pomáhá jednomu zloduchovi. V reálu ale taková mrcha fakt nejsem," uvedla Brožová, na které mohli pubertální herci oči nechat. Právě proto jim připadalo drsné brutálně napadnout herečku, která natáčela v kostýmku. Z toho jí provokativně vykukovala ňadra. "Hej, je to Brožová, tak ji moc nemlať!" mírnili chlapci hlavního útočníka. Kromě Brožové a Magnuska, který již v jedničce hrál hlavního hrdinu, si ve snímku zahrají i Jiří Krampol, Jitka Válková, Dominika Mesarošová, Martin Dejdar, pořadatel Muže roku David Novotný a řada dalších tváří.

Reklama

Další články

Načítám