Hlavní obsah
Článek

Čtvrtá řada VyVolených je už minulostí, ale divákům zůstanou navždy v paměti záběry plné odhalených těl. Tolik mužské nahoty se totiž na obrazovce jen tak neobjeví.

Při castingu do reality show se pochopitelně braly ohledy na tělesné dispozice dívek, aby bylo na co koukat. Do vily tak měly otevřené dveře krásky, jejichž křivky se před kamerami vyjímaly. V případě pánů však toto pravidlo neplatilo. Do soutěže tak přišli soutěžící nejrůznějších tělesných proporcí.

Jednoznačně nejpohlednějším VyVoleným byl koloušek Honzík, jehož vypracované tělo zaujalo nejednu divačku. Mladík, který vyvracel podezření z natáčení filmu pro dospělé pány, své svaly dával rád na odiv a na vlastní kůži si je užily Nikol i Eva. Přestože však Honza odhodil plavky, své nejintimnější partie si dokázal uhlídat.

Pánové se jinak v poslední řadě VyVolených příliš neprojevili. Posilovnou a solárkem vylepšený Thomas se naštěstí při svlékacích akcích držel stranou a jeho kolegové se ve vile ohřáli jen několik dnů, takže k odhalování nedostali příležitost. A Vladko se nejspíš poučil první řadou reality show, takže také nic nepředvedl. Na nejpikantnější fotky z VyVolených se podívejte v galerii!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám