Hlavní obsah
Článek

O manželovi Ivety Bartošové (†48) Josefu Rychtářovi (65) je známo, že si rád vypisuje s lidmi, kteří mu nejsou po chuti. A kolikrát nejde o slova chvály, spíš naopak. Dal by se označit za milovníka urážek a neuvěřitelných pravopisných chyb. Přesně takové přitom obsahují esemesky, které v posledních dnech začaly chodit bývalému milenci Ivety Domenicu Martuccimu (47). „Ty zk******j Itale, vrať se tam, kam patříš, do Itálie, dokut je čas, jinak špatně skončíš. Nikdo ti nepomůže, máme zaplacenou policii,“ píše se ve zprávách.

„Vypadni do té Itálie a už se rači nevracej!“ obsahovala další esemeska. A zdaleka nebyla poslední. „Co zažila tvoje rodina v Itálii, to bylo málo, příště ti schoří celej barák,“ vyhrožuje anonym dál a přidává peprné nadávky. Rychtáře čekají v Itálii soudy. Že by se jich bál, a tak radši zastrašoval svědka?

Zajímavá je každopádně zpráva o blízkých kontaktech zdroje výhrůžek s policií. Už dlouho se spekuluje, proč Josefu Rychtářovi všechno tak prochází. Zdá se totiž, že kdokoliv jiný, kdyby měl na triku desetinu toho, co manžel Ivety, už by seděl dávno v chládku.

Že zprávy pochází od Rychtáře, si myslí i Martucci. Ten již potvrdil, že výhrůžky předal policii, která se jimi intenzivně zabývá.

„Po neuvěřitelné agresi (proti Zdeňku Macurovi – pozn. red.) už mám fakt plné zuby toho, jak se chová ten d***l a jeho retardovaný syn. Pan Macura bude mít k dispozici mé právníky,“ uvedl k tomu Martucci.

Reklama

Další články

Načítám