Hlavní obsah
Článek

Tu to ale muselo mrzet! Zatímco se zpěvačka Iveta Bartošová (†48) snaží vydrápat asi po miliónté na vrchol a startuje jednu ze svých nových kariér, novináři místo toho, aby ji chválili až do nebes, řeší úplně jiné věci. Nešokuje je, že na koncert ve Svitavách nepřišla po čtyřech a že docela obstojně i zpívala. Už tři dny totiž popisují běsnění jejího agresivního manžela, který nechutně zmlátil Zdeňka Macuru. Přitom Bartošová se tak připravovala, a dokonce se i načančala. Otázkou bohužel je, jestli by přes veškeré své snažení neskončila v pomyslném módním pekle.

Ivetě Bartošové samozřejmě všichni drží palce, aby v nastoleném směru vydržela co nejdéle a nepila a nepráškovala ani poté, co se jí zahojí bolístky po operaci dvanácterníku. Bohužel za ohoz na koncertě, na který dle zlých jazyků přišly čtyři stovky lidí jen proto, že část lístků byla rozdaných, ji ale nemůže nikdo pochválit bez sebezapření.

Na sobě totiž měla z archivu vytažený modrý pytel, který jen velmi nešikovně skrývalo její bříško, a jeden čas dokonce i pozlátkové kalhotky, které by v komunistických estrádách slavily velký úspěch. Svoje snažení korunovala vysokými kozačkami.

„Ivetě by prospělo, kdyby si našla sponzora, který by jí půjčoval oblečení. Musela by ale začít být spolehlivá. Moc dobré jméno nyní nemá,“ říká jeden ze známých českých stylistů, který s Bartošovou také spolupracoval, ale nechce prozradit své jméno. Spojení se zpěvačkou by mu prý udělalo ostudu.

Abychom ale jen nekritizovali: pěnice rozhodně nevypadala ztrhaně, jak podotkl Macura. Naopak, docela jí to slušelo. Sice nikdo z jejího vzhledu neoněměl, ale také nikoho nepohoršila. A soudě dle informací od přítomných nadšených seniorů se koncert Ivety s kapelou vydařil. Škoda jen, že zpěvačka do sálu nepustila novináře, kteří by mohli slova fanoušků potvrdit. I tak ale držíme pěsti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám