Hlavní obsah
Článek

Na počátku roku musela procházet rozchodem se snoubencem Jasonem Trawickem. Tehdy však Britney Spears (42) netušila a nevěřila, že už následující Vánoce prožije v náručí nového muže, do něhož bude bezhlavě zamilovaná. Jednatřicetiletá zpěvačka ale sama přiznala, že nového milence Davida Lucada šíleně miluje.

„Jsem zamilovaná. Moc se mi líbí to, že je velmi tvrdohlavý a neustoupí ze své cesty. Je to prostě chlap. Zbožňuji ho. Je s ním velká zábava a je vášnivý. Moc se mi líbí, že cokoli dělá, dělá vášnivě, to je velmi nakažlivé,“ uvedla Britney pro Entertainment Tonight.

David z Atlanty je o tři roky mladší, společnost dělal Britney už letos na Valentýna, ale během léta musel přesvědčit o upřímnosti svých citů někoho jiného. Zpěvaččina otce Jamieho. Ten byl kvůli jejím psychickým potížím soudem stanoven jako správce jejího majetku a mentor.

„Můj otec z toho trochu vyšiluje,“ přiznala Spears. Minulý měsíc v rozhovoru pro německou televizi RTL ale přiznala, že se hodlá s Davidem usadit: „Ráda bych měla ještě další děti, usadila se, pořídila si možná dvojčata a vdala se.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám