Hlavní obsah
Článek

Přijde trest, nebo to Rychtářovi znovu, jako vždy, projde? Pondělní surové napadení sice neodbytného, ale jinak neškodného Zdeňka Macury (49), kterému nabančil ve zbabělé přesile se synem Honzou, může mít pro Josefa Rychtáře (65), manžela Ivety Bartošové (†48), vážnou dohru. „Nevylučujeme, že může jít o trestný čin,“ řekla Super.cz policie!

„Mohu potvrdit, že se případem, který se stal v pondělí ve večerních hodinách ve svitavském kulturním centru, zabýváme. Věc je v šetření. Shromažďujeme pořízené záznamy. Žádáme všechny, kteří byli incidentu přítomni, aby nám je poskytli. Vyslechneme svědky, zanalyzujeme poskytnuté materiály a poté bude o věci rozhodnuto,“ uvedla pro Super.cz svitavská policejní mluvčí Anna Štegnerová.

Strážci zákona zatím rvačku považují za přestupek. Možná ale ne dlouho. „Zatím případ šetříme pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití a majetku, nicméně po vyslechnutí dalších zúčastněných stran a po analýze materiálů může být toto jednání překvalifikováno na jeden z trestných činů,“ dodala Štegnerová.

Reklama

Další články

Načítám