Hlavní obsah
Článek

Jedna z našich nejkrásnějších zpěvaček Tereza Kerndlová (37) pravidelně zásobuje své fanoušky fotkami z práce i dovolených a výjimku neudělala ani tentokrát.

Poté, co se fanoušci kochali pohledem na její rozpálené tělo zapatlané bahýnkem z Mrtvého moře, se Tereza pochlubila žhavým snímkem z natáčení klipu. Ve svůdných punčochách nechala vyniknout svým sexy nožkám a samozřejmě nezapomněla ani na odhalený dekolt.

„Stále v Bratislavě, dnes natáčení videoklipu Být či nebýt,“ vzkázala fanouškům Tereza. Zmiňovaná písnička si klade za cíl upozornit na podporu boje proti násilí, které je pácháno na ženách.

„Mnoho žen si myslí, že problémem jsou ony a od svého partnera si takové zacházení zaslouží. Tím, že o tom nemluví nahlas, bohužel upadají do ještě větší propasti," domnívá se Tereza, jež chce prostřednictvím své písně a videoklipu na problém týraných žen upozornit.

"Přála bych si, aby tato skladba dodala sílu těmto ženám. Buď k odhodlání svěřit se své kamarádce, svým blízkým, v podstatě komukoliv anebo ještě lépe k tomu, aby našly vnitřní sílu ke změně svého osudu,“ uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám