Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V hodnocení módní kritiky opisuje Jitka Čvančarová (46) sinusoidu. Jenou je nahoře a jindy dole. Během posledního přenosu StarDance byla opět za bohyni zosobňující zdravou ženskou krásu.

Herečka se zúčastnila televizního přenosu oblíbené taneční soutěže jednak ze sentimentu, neboť i ona byla v minulosti jednou ze slavných soutěžících, zároveň doprovázela svého manžela Petra Čadka, který měl jako šéf choreografie na svědomí společný tanec všech párů.

Jitka nakráčela do barrandovského ateliéru ve slušivých pouzdrových šatech, které díky svému prošívání chytře zdůrazňovaly přednosti nositelky. Přes model v barvě vlčích máků přehodila herečka černý kožený křivák, který si naštěstí v přetopeném prostředí brzy sundala.

Šaty Jitka velmi vhodně doplnila kulatými náušnicemi, obutím v barvě těla a zlatou skořepinovou kabelkou, což k sobě příjemně ladilo. Decentním make-upem, vlasovým stylingem v podobě měkkých vln a černým lakem na nehtech bylo vše vhodně doladěno.

Jitko, takto tě chceme vídat stále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám