Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední tři VyVolení jsou tři dny před velkým finále v soutěži o pět miliónů korun – Vlado, Pavlína a Romana. Dnes se jednomu z nich výhra o kus vzdálila, proběhlo čtrnácté zúčtování.

Moderátorka Tereza Pergnerová jim dala chvíli na to, aby si pořádně rozmysleli, koho označí. „Dneska to bude hodně rychlý, když jste jen tři, přesto si dejte záležet na argumentech,“ vyzvala je.

„Kdyby tady byl někdo jinej, nikdy bych tuhle osobu nedal. Zasloužila si tady být celou dobu, bez ní by to nebylo ono,“ řekl Vlado a označil Romanu.

„Jsem nervózní a uvědomuju si, že už jsme u konce. Cítím, že mezi sebou máme silného soupeře. Taky mám Vlada svým způsobem ráda, ale je to pro mě víc Vlado než Pavlína,“ řekla Romana, která dala palec dolů Vladkovi.

„Je to osoba, se kterou se dokážeme zasmát a je to jiný než na začátku. Vlado je moje srdcovka, musím dát Romču,“ řekla Pavlína.

Romana si dnes rovnou vybrala také soupeře do duelu, který proběhne ve čtvrtek. „Ta celá soutěž je velký boj a já to nechci vzdávat bez boje a nechci si vybrat toho slabšího soupeře. Nemůžu si vybrat Páju, podvědomě cítím, že se třeba nevrátím, ale musím to zkusit,“ vybrala si Romana Vladka, čímž zároveň rozhodla, že Pavlína je první finalistkou. „Počítala jsem, že půjdu do duelu, nevím, co mám říct,“ neskrývala Pavlína své překvapení.

„Mně je trapně teď i něco říkat, byl jsem stoprocentně přesvědčený, že si vezme Pavlínu,“ narážel Vlado na Romaninu odvahu, že si vybrala právě jeho.

Reklama

Další články

Načítám