Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hodil zpátečku a vrací se tam, kde televizně vyrostl! Řeč je o moderátoru Leoši Marešovi (47). Když se rozhodl podepsat luxusní smlouvu s Primou, zdálo se, že mezi ním a Novou, pro kterou uváděl například Big Brothera, SuperStar, ale i další projekty, bude panovat navěky nepřátelství. Jenže už je to jinak. Leoš už má jistou pozici hlavního moderátora nové pěvecké reality show Hlas. A není sám!

Kdo ví, zda mají pravdu zlé jazyky, které tvrdí, že angažování profíka Mareše bylo po předchozí SuperStar nutností. Někomu se výkon Zorky Hejdové a jejího slovenského kumpána líbil, jinému ne, nicméně Nova se po experimentování vrací k jistotě. A nejen k němu!

„Prakticky jistá je i slovenská polovina moderátorské dvojice Tina a ze čtyř koučů už je před podpisem smlouvy Dara Rolins (51),“ potvrdil nám zdroj z Novy.

Můžeme jen doufat, že se porotci poučí z minula a tentokrát budou opravdu hodnotit především pěvecké kvality soutěžících, na což ostatně televize lákala i při první řadě Hlasu Česko Slovenska.

A co na Primě? Tam je asi nyní velké pozdvižení. Pro Mareše tam chystali po konci QI nový pořad, i teď ale podle webu Extra, který s informací o Marešově návratu přišel jako první, tvrdí, že to neberou jako zradu a nadále s ním počítají.

Jen do X Factoru, talentové show, jejíž licenci televize získala, asi nyní s Marešem, s nímž měla původně exkluzivní smlouvu, počítat nemůže. Pro něj se prý ale Primě povedlo angažovat za docela výhodných podmínek (rozumějte levně) Lucii Bílou (57).

Reklama

Další články

Načítám