Hlavní obsah
Článek

Silikonová Zdenička Soušková sice už z vily VyVolených dávno vypadla, ale ze svého krátkého pobytu ve vile stihla vytěžit maximum.

Ač strávila ve vile jen pár týdnů, její milostné laškování se svalovcem Thomasem patřilo k tomu nejsledovanějšímu, co se ve VyVolených událo. A snad právě proto se na Zdeničku ani po jejím vyřazení ze soutěže nezapomnělo a silikonová kráska si na nejrůznějších večírcích užívá svých pět minut slávy.

Naivní dívka z Prostějovska zaujala štáb VyVolených už na castingu. A nebyla by to Zdenička, kdyby se nerozpovídala o svých silikonech, na které je patřičně hrdá. Větší ňadra jí dokonce pomohla zlepšit její sexuální život.

„Já jsem předtím neměla žádná prsa. Měla jsem z toho velký komplex a psychickou zátěž. Teď se mi žije lépe, i ten sexuální život je lepší, víc si to užívám, protože vím, že je to hezké, a tím, že je to hezké, se nestydím ani svléct, do života mi to hodně pomohlo,“ líčila přesvědčivě bakelitová kráska. Ta se na castingu samozřejmě stihla i patřičně pochválit.

„Jsem ukecaná, nezkazím žádnou zábavu, a když se něco slaví, tak dělám show a bavím ostatní,“ kasala se.

Otázkou je, jakou show tehdy myslela. Kdyby věděla, že se většinu času stráveného ve vile bude válet na gauči s Thomasem a svou narozeninovou oslavu bude bojkotovat, za což byla posléze potrestána vypalcováním a následným prohraným duelem s Nikol, tak by si svá slova zřejmě víc promyslela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám