Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po změně? Nové povlečení v ložnici zažene všechnu nudu a šeď. Dopřejte si pohodlí a styl s bavlněným povlečením v netradičních motivech a svých oblíbených barvách. Nyní v internetovém obchodě 4Home za exkluzivní ceny již od 349 Kč. Nabídka platí do 4. prosince nebo do vyprodání zásob.

Bavlněné povlečení Levandule se slevou až 36 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fialová je IN! Bavlněné povlečení Levandule v oblíbeném venkovském stylu s uklidňující barevnou kombinací přírodních tónů a odstínů fialové vytvoří dokonale příjemnou atmosféru ve vaší ložnici. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 36 % od 349 Kč!

Bavlněné povlečení Mystery se slevou až 36 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasický styl v klasických barvách. Oblíbené přírodní tóny v hnědé a béžové kombinaci s jednoduchými liniemi dodávají povlečení Mystery dokonale elegantní vzhled. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 36 % od 349 Kč!

Bavlněné povlečení Zelené kvítí se slevou až 36 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzlo přírodních tónů uklidňuje. Dokonalý soulad hnědých a zelených odstínů tohoto povlečení ukolébá vaši mysl ke klidnému a uvolňujícímu spánku. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 36 % od 349 Kč!

Bavlněné povlečení Vánoce se slevou až 36 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si pohádkové sny s pohádkovým vánočním povlečením. Hřejivá barevnost rozzáří každou ložnici. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 36 % od 349 Kč!

Bavlněné povlečení Letní kvítí se slevou až 36 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Netradiční a kouzelné! Výrazná barevná kombinace s originálním potiskem květin se stane dominantou každé ložnice. Povlečení nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a na francouzskou postel. Nyní pouze pro vás se slevou až 36 % od 349 Kč!

Další články

Načítám