Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo si snad myslel, že statná ostravská matka Romana vypadne z VyVolených už na začátku soutěže, protože ostatní nesnesou její nepřetržité a místy až nesnesitelné monology a citové výlevy, ten se před svéhlavou pavlačovou drbnou musí hluboce sklonit.

Romana překvapila nejspíš i sama sebe a bez toho, aby byť jednou okusila vypalcování od svých soupeřů a následující napínavý duel, proplula soutěží až do finálových vod. V cestě za vítězstvím už prostořeké ostravské ženě stojí jen Pavlína a velký favorit Vladko.

Romana si svou účast ve VyVolených „vykecala“ už na castingu, kde se cítila jako ve svém živlu, a střídala jednu historku za druhou. Třeba tu, jak se z ní stala premiantka poté, co o pár měsíců dříve nosila domů jednu pětku za druhou.

„Nikdy jsem se nechtěla učit, mě to nikdy nebavilo, koho by to taky bavilo, že, jenže on ten kluk byl chytrý a já jsem mu chtěla dokázat, že jsem také chytrá a normálně ve druháku jsem měla čtyřky, pětky a od druhého pololetí samé jedničky, od té doby, co jsem se zamilovala. Potom jsem jenom díky němu udělala zkoušku a všechno s vyznamenáním,“ chlubila se štábu Romana. Další moudra této svérázné ženy si poslechněte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám