Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyři nejkrásnější české hasičky a Hasič roku 2013 se svlékli donaha. Miss Hasička ČeskoSlovensko Stanislava Halušková, druhá nejkrásnější hasička Nela Šmírová, 2. Vicemiss Hasička Markéta Járková, 3. Vicemiss Hasička Barbora Grajciarová a hasič Tomáš Petreček se sešli, aby společně před objektivem fotografa Jana Tůmy nafotili kalendář pro příští rok.

"Chtěli jsme nafotit dívky mimo hasičské prostory a bez hasičského vybavení. Cílem je ukázat, že mezi hasičkami jsou nádherné dívky, které by měly šanci i třeba v České Miss a jiných soutěžích krásy," řekl fotograf. „Vítězky mají dokonalou postavu a krásnou tvář. Pokusil jsem se na svých fotografiích ukázat co nejvíce z jejich půvabů, “ dodal.

Focení kalendáře s názvem Miss Hasička Fantasy 2014 probíhalo v ateliéru v Praze a bylo pořádně žhavé. Všechny krásky pózovaly skoro nahé. Byly zahalené jen do pěny, peří nebo třeba písku. Ze všech kalendářů Miss Hasička šlo zatím o nejnáročnější focení. "Celý kalendář byl v ateliéru focen z lešení, což nebylo jednoduché pro přípravu back stage. Do studia byl navezen velký bazén vyplněný látkou, množství čerpadel na vodu, která se stále doplňovala, aby modelkám nebyla zima. K tomu jsme navezli písek, peří a nakonec i pěnovací zařízení," prozradil producent kalendáře Luboš Bojanovský.

Pro všechny dobrovolné hasičky to byla premiéra, s focením neměly žádné zkušenosti. A to přitom mají míry modelek. Vítězka soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko Stanislava Halušková měří 174 centimetrů a pyšní se mírami 87 65-94. "Styděla jsem se hodně. Hlavně ze začátku. Focení probíhalo tři dny a bylo u něj hodně lidí. První den byl nejhorší, pak jsem byla už uvolněnější," prozradila úřadující Miss Hasička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám