Hlavní obsah
Článek

Česká modelka žijící v Monaku Nina Konečná pokřtila svůj kalendář ve velkém stylu. A ukázala toho hodně. Zářila v nádherných šatech a předvedla nám nejen je.

Při pózování vystrčila nožku tak moc, že ukázala také kalhotky. Nic si z toho ale nedělala. "Jestli to pomůže charitě, tak proč ne," přešla situaci s nadhledem.

A pomohlo. Na křtu se dražila jedna z fotografií z kalendáře a podařilo se vybrat pořádně tučnou sumičku. Fotografie se vydražila za 135 tisíc korun a výtěžek půjde na nadaci Skládej, která  podporuje léčbu a zkvalitňování života mladých lidí postižených roztroušenou sklerózou.

Nina přiletěla do Čech jen na pár dní. Žije a pracuje v Londýně a Monte Carlu a do Čech se už nemá v plánu vrátit. "Šest měsíců žiji v Monaku, šest v Anglii. Myslím, že to je nejlepší kombinace," prozradila Nina.

"Už jako mladá jsem se kvůli práci přestěhovala do zahraničí. Začala jsem pracovat v Miláně a dařilo se mi. Do Čech už návrat neplánuji. Miluji Londýn a myslím, že to bude můj nový domov," upřesnila Nina, která je momentálně nezadaná.

Reklama

Další články

Načítám