Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Zimová se před nedávnem zasnoubila s přítelem Jaroslavem Haštavou a už plánují nejen veselku, ale také prvního potomka. Tereza ukázala zásnubní prsten a prozradila, jak bude svatba vypadat.

"Zásnuby probíhaly asi čtrnáct dní, než se Jarda vyjádřil jinak než vtipně. Ale nakonec to zvládl. Dal mi prstýnek asi někdy v jednu hodinu ráno. Seděl si na něm celou dobu na lavičce, bál se, klepal a potil. Dost toho s mým strýcem vypili, než se odhodlal. Než mi ho dal, bavili se o koních a trusu," směje se Tereza, která je z prstýnku nadšená.

"Prstýnek je podle mých představ a hrozně mě to překvapilo. Je takový, jaký jsem si ho vysnila, dokonce se ani s nikým neradil. Nevěděla to ani moje nejlepší kamarádka. Dokonce ho měl půl roku schovaný v garáži," upřesnila modelka.

Svatba bude brzy a Tereza prozradila, že nebude v Čechách. "Bude jen ve dvou a bude to daleko. Svědci můžou být třeba uklízečka a recepční," prozrazuje Zimová, která s partnerem dokonce už plánuje miminko.

"Bavíme se o tom hodně často. Dokonce tak často, že mi jen z té představy praskají už teď džíny. Ale těhotná zatím nejsem," dodala Zimová, která začala malovat obrazy, a jak sama říká, je to příprava na dítě, až nebude moct dělat modelku.

Jeden z obrazů se rozhodla vydražit na křtu kalendáře modelky Niny Konečné pro nadaci Skládej, která podporuje nemocné s roztroušenou sklerózou. Obraz Terezy se vydražil za necelých šest tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám