Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Nina Konečná nafotila svůj první kalendář. Rodačka z Moravy, která již sedm let žije v Monaku, se rozhodla pomáhat a s fotografem Janem Tůmou nafotila v Monte Carlu sexy kalendář pro příští rok.

Nina toho za svoji modelingovou kariéru stihla hodně. Létala mezi Milánem a Paříží, pracovala v New Yorku. Nafotila prestižní katalog La Perla, objevila se na světových módních show Roberto Cavalli či Valentino, ozdobila titulní strany prestižních magazínů.

Nina má dokonalé míry a není divu, že má ve světě modelingu takový úspěch. Pomalu se ale kariéry modelingu vzdává. "Je mi 28 let a moje cesta se už vydává jiným směrem. Pendluji mezi Monakem a Londýnem, pohybuji se na finančním trhu," dodala krásná modelka, která se v kalendáři objeví nahoře bez, jen ve zcela průhledném topu.

"Je to sexy, ale není to vulgární. Věřím, že se kalendář bude líbit a především pomůže. Celý výtěžek jde nadaci Skládej, která podporuje léčbu a zkvalitňování života mladých lidí postižených roztroušenou sklerózou. Nafotit charitativní kalendář jsem chtěla už spoustu let, nyní se mi to konečně podařilo," dodala Nina.

Reklama

Další články

Načítám