Hlavní obsah
Článek

Už dva měsíce je Honza Musil částečně nemobilní a odkázaný na pomoc blízkých. Moderátor si totiž nešikovně zlámal kosti, a tak jeho nohu „zdobí“ nechodící sádra.

Zranění není následkem nějaké dopravní nehody a Honza si neublížil ani při sportu, jak bývá běžné. Nohu si zlomil při obyčejné denní činnosti. „Při běžném domácím úklidu jsem přenášel krabici z jednoho patra do druhého, zavrávoral jsem na schodech, a abych zachránil, co jsem nesl, tak jsem si zlomil nohu v nártu," popsal nám nepříjemnou situaci Musil.

O moderátora se odpovědně stará jeho o sedmadvacet let mladší přítel Patrik. Také díky jeho pomoci zvládl Musil odmoderovat galavečer Charity Fashion Gala v pražském Obecním domě organizovaný nadací Rakovina věc veřejná. „Jsem rád, že jsem to nakonec zvládl, tato akce pro mě má velký význam," svěřil se nám na závěr večera.

Musil se už nemůže dočkat, až mu za týden sádru konečně sundají. Nebude mít ale vyhráno. „Paní doktorka mi říkala, že se budu minimálně dva týdny učit znovu chodit," krčí rameny Musil. Moderátor pevně doufá, že 11. prosince bude znovu ve formě, neboť ho čekají příjemné povinnosti na vánočním koncertu Hanky Zagorové v Lucerně.

Reklama

Další články

Načítám