Hlavní obsah
Článek

Tak tohle by od něj Karel Gott (†80) opravdu, ale opravdu nečekal! Jak Super.cz již informoval, Felix Slováček se pod vlivem alkoholu měl nechat slyšet, že právě z Mistra je poslední dobou nevyzpytatelné mužské pohlavní ústrojí. A i když slavný saxofonista tvrdí, že opravdu nemohl myslet Gotta, reportáž slovenské televize Markíza naprosto jasně naznačuje, že nemá pravdu!

„Jestli to vybavím, to nemůžu slíbit, protože on je nevyzpytatelný k***t,“ řekl Sklovské Slováček. Prý tak reagoval na otázku, zda jí zařídí společný zpěv s Gottem. Po jeho slovech se Sise udělalo viditelně nevolno. Tak drsná slova na adresu slavného zpěváka nečekala!

Felix si nyní již nevybavuje, koho takhle před televizní kamerou s pár promile v žíle pohanil, prý by ale o Karlu Gottovi nemluvil hnusně nikdy, za žádných okolností.

Proč ale Slováci reportáž uzavřeli těmito slovy? „Kdybychom odtajnili jméno celebrity, o které Felix hovořil, rozvrátili bychom nejen dlouholeté kamarádství, ale možná i celý československý šoubyznys,“ uvedla Markíza.

A koho jiného tak slavného než Karla Gotta Slováček zná řadu desetiletí? Čí urážení by mohlo pohnout celým světem českých celebrit? Odpověď se zdá být naprosto jasná…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám