Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) sice o svých sedmdesátinách ohlásila konec kariéry s tím, že už bude vystupovat jen jako host na koncertech kamarádů a sem tam na nějaké charitě, ale doma nevydržela. Už za pár dní ji čeká vánoční turné, hned v pondělí pražský koncert. A samozřejmě se chce i ve svém věku líbit.

"Zatím zkouším šaty, dvoje už mám a ještě potřebuju třetí kousek. Budu mít jedny černé šaty, pak možná ještě něco červeného a asi nějaký světlejší model. Pořád váhám," svěřila Rottrová, jejíž stylista nám jeden z modelů ukázal aspoň na snímku v mobilu. Zpěvačka v černé róbě s hlubokým výstřihem vypadala úžasně.

Šaty na vystoupení si nechává šít, některé ale i kupuje. "Můj stylista mi občas něco nabídne, já to vyzkouším, a buď to vezmu, nebo nevezmu," vysvětlila. A co pak se šaty na koncerty dělá? "Občas je ještě použiju, třeba na focení nebo na ples. Vydrží mi ve skříni tak tři nebo čtyři roky, než je dám pryč," řekla Super.cz.

A jak se připravuje na turné jinak? "V sobotu budeme celý den zkoušet s kapelou a dětským sborem, který se mnou bude vystupovat. A začnu zpívat už i doma. Musím se připravit samozřejmě i hlasově," dodala zpěvačka. Jejímu partnerovi prý to, že domem zní celý den její zpěv, nevadí. "Můj partner je velký fanoušek, takže je nadšený. Ale samozřejmě až po snídani. Nezanedbávám ho, ale ani sebe," smála se Marie.

Rottrová také pokřtila novou desku Čas motýlů, kde zpívá písně s texty Jaromíra Nohavici (70). Ten se stal také kmotrem cédéčka. "Já jsem vždy skládal písničky hlavně pro sebe. Ale psát texty pro Marii, to byla velká radost. Ona ví, o čem zpívá," vychválil Rottrovou Nohavica.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám