Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Alkohol z jinak důvěryhodných osobností může občas udělat nemyslící monstra. Možná by s tím souhlasil i muzikant Felix Slováček. Ten je teď v hrozném podezření, že se pod vlivem alkoholu velmi nelichotivě vyjádřil o svém dlouholetém spolupracovníku Karlu Gottovi (†80). „Je to nevyzpytatelný k***t,“ uvedl ve tři ráno před zpěvačkou Sisou Sklovskou.

Ke skandálnímu vyjádření slavného saxofonisty mělo dojít na Slovensku. A naši východní sousedé o něm zatím informovali jen decentně a jméno dotyčného, o kom je řeč, radši vypípali. Kdyby prý jeho jméno uveřejnili, byl by z toho ještě větší skandál.

Některé zdroje tvrdí, že Sklovská chtěla po Felixovi, aby se o ní zmínil Gottovi, protože s ním chce zpívat. A údajná reakce Slováčka? „To nemůžu slíbit, protože von je nevyzpytatelný k***t poslední dobou,“ řekl doslova.

A co k tomu nyní říká? „V žádném případě to nebylo o Karlovi, to je nesmysl. Nebyl by důvod! Vždyť spolupracujeme padesát let,“ řekl rázně Super.cz. Koho měl na mysli, už ale neví. „Bylo ráno. Když člověk někde sedí a chlastá, tak co já vím, o kom jsem mohl mluvit? Karla do toho přimotali asi jen proto, že se jim ta slova k***t a Gott rýmují. Podle mě bych takhle o Karlovi nemluvil, ani kdybych měl v sobě deset promile,“ trvá si na svém Slováček.

Sklovská vytípávala hovory a později byla nedostupná. Nemohla tak Slováčkova slova ani vyvrátit, ani potvrdit. Uvidíme, zda se časem neobjeví celá nahrávka povídání Felixe, ze které by mohlo být jasné, o kom ve skutečnosti mluvil.

Jak ale známe velkorysost Karla Gotta, i takové hanlivé označení by Felixovi eventuálně odpustil…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám