Hlavní obsah
Článek

Před dvaceti lety byl hvězdou všech diskoték, ale úspěšný je v německy mluvících zemích doposud. Jinak by nedělal DJ Bobo jednou za dva roky mega turné po Německu, Švýcarsku a Rakousku. A začátkem příštího roku jej bude doprovázet česká zpěvačka Kateřina Mátlová, která má právě v této oblasti řadu úspěchů.

"Byla jsem na konkurzu v Berlíně a vybrali mě z devíti set lidí, tak jsem byla nadšená. Byla to taková náplast za to, že když jsem do Berlína přiletěla, okradli mě. Hned když jsem vystupovala z taxíku. Sebrali mi kabelku, kterou jsem si položila při placení na kufr, takže jsem neměla peněženku, mobil, vlastně nic, kromě pasu a letenky, které jsem si dala naštěstí do kufru," svěřila Super.cz.

Turné předznamenalo pět koncertů, které se odehrály v zábavním parku Europa v německém Rustu mezi Basilejí a Štrasburkem. "Je to takové evropské Las Vegas. Vystupovali jsme v sále pro 2200 lidí, ale protože byl velký zájem o vstupenky, koncert se musel pětkrát zopakovat," vyprávěla Katka, která je celou show naprosto nadšená.

"Jmenuje se Crazy Cirkus a do toho je vše laděné. Budeme mít dalších 28 koncertů, mezi nimi jsou jen dva nebo tři dny volna, takže to bude docela zápřah, ale zázemí je skvělé, máme obrovský autobus, kde je vše, co budeme potřebovat, kterým se přejíždí z místa na místo," popsala.  A co bude zpívat? "Kromě písniček DJ Boba je tam třeba unplugg blog se skladbami, které ho ovlivnily, takže tam má třeba píseň z Flashdance nebo něco od Michaela Jacksona," uvedla zpěvačka.

Do té doby ji ale ještě čeká vlastní vánoční koncert, který bude mít 2. prosince v Praze. " Bude v prostorách magického vytápěného kostela Sacre Coeur. Zazní můj vlastní repertoár, ale i světové melodie v mém podání spolu s mými hudebními hosty, jimiž jsou Victorie, Martina Pártlová (44) a Felix Slováček mladší," zve všechny Kateřina s tím, že ji doprovodí dívčí band a smyčcové kvarteto.

Reklama

Další články

Načítám